1.Plata biletului la banca BCR
Biletele de calatorie se pot achita in cel mai simplu mod la banca BCR .Daca alegeti acest mod de plata va trebui sa ne contactati telefonic inainte de a merge la banca pentru a stabili de unde pana unde vreti sa calatoriti precum si data calatoriei.Dupa convorbirea telefonica va trebui sa mergeti la orice sediu al bancii BCR cu datele urmatoare:
1.Pretul biletului pe care vi-l comunicam cand ne contactati
2.Numarul nostru de cont deschis la BCR :RO88 RNCB 0108 1725 1864 0001 (cont de lei)
3.Denumirea companiei noastre: FLEXIBUS NET
Odata ajunsi in sediul bancii trebuie sa va. indrepteptati catre caserie sau bancomat si sa ii spuneti casierului ca doriti sa faceti o depunere in contul companiei noastre.Contul si numele companiei i le veti indica dumneavoastra casierului. Depunerea va reprezenta "rezervare bilet". Dupa efectuarea depunerii sumei in contul RO88 RNCB 0108 1725 1864 0001 al companiei FLEXIBUS NET va trebui sa ne contactati telefonic pentru a ne confirma ca ati facut depunerea. Dupa confirmarea telefonica va mai trebui sa asteptati inca 5 minute in sediul bancii pentru ca noi sa indeplinim formalitatile pentru calatoria dumneavoastra. Cu documentele primite de la banca va veti prezenta la autocar si veti fi imbarcat. Toata operatiunea efectuata la banca dureaza aproximativ 10 minute de la inceput si pana la sfarsit.

2.Plata prin internet banking

Se poate efectua plata prin internet banking din orice banca din Romania in contul RO88 RNCB 0108 1725 1864 0001 (cont de lei) in urma discutiei telefonice cu unul din dispecerii nostrii la 0754.20.30.40

Ulterior platii este necesar sa sunati la 0754.20.30.40 si sa confirmati ca ati efectuat plat pentru a o verifica de catre noi si pentru a ne transmite detaliile emiterii biletului.

Magazinul online www.rezervari-autocar.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

                                                                                       Click aici pentru tiparire.